View Apart

Zangeres – Joyce AarsmanJoyce Aarsman
Joyce heeft tezamen met Jordy, en solo, de afgelopen jaren al aardig wat ervaring opgedaan op diverse feesten, partijen en festivals.

Bij verschillende bekende en minder bekend talentenjachten heeft zij hoge ogen gegooid met haar prachtige stem.

Tijdens Popstars 2008 zat ze bij de beste 20 deelnemers en tijdens het Rabo-talentenpodium van 2010 op het bekende AJOC festival is zij zelfs eerste geworden.

Jordy de LeeuwPianist / Zanger – Jordy de Leeuw
Is op zijn zevende begonnen met piano spelen. Na in zijn jeugd talloze pianolessen te hebben gevolgd is Jordy vanaf zijn puberteit de kunst van het improviseren en zingen eigen gaan maken. Om dit te perfectioneren heeft hij later ook verschillende cursussen en workshops gevolgd op dit gebied.

Jordy is tevens singer/songwriter en heeft voor View Apart al menig maal solo, met andere formaties en tezamen met Joyce op de buhne gestaan.

Manuel VerburgGitarist – Manuel Verburg
Is al op zeer jonge leeftijd begonnen met het spelen in gelegenheidsbandjes en wordt momenteel nog veel gevraagd voor opnames en gelegenheidsoptredens.
Manuel valt op door zijn talent en past als (lead)gitarist bij View Apart uitstekend in het plaatje!

Thomas van OsBassist – Thomas van Os
Heeft ook de nodige ervaring in gelegenheidsbandjes opgedaan.
Naast Basgitaar speelt Thomas ook uitmuntend mondharmonica, gitaar en mandoline. Als muzikaal multitalent heeft hij de leiding over de Jam-avonden op donderavond in jongerencentrum de Mixx in Uithoorn alwaar hij zelf ook graag een riedeltje meespeelt

Billy SieckerDrummer – Billy Siecker
Was tot September 2010 ook nog drummer van de succesvolle rockband Four the Same.
Helaas is deze groep enkele maanden na het uitbrengen van een eigen CD uit elkaar gegaan.
Momenteel dus de vaste drummer van View Apart en studerend aan de  Herman Brood Academie in Utrecht voor Artiest Popmuziek specialisatie drums.

Reacties zijn gesloten.